promo KALERPENSEL



Advertisements

Majlis Pertunangan wawan & nadia

ahad lepas sempat jugak aku mengfreekan diri ini untuk hadir ke majlis pertunangan wawan & nadia. majlis berjalan lancar dan ringkas. tapi terkejut jugak aku sebab rombongan sebelah wawan tersangat ramai….sampai 20 buah kereta….huhuhuhuhu…..tapi majlis tetap jugak meriah dan tahniah kepada wawan dan nadia sebab dah mengikat tali pertunangan…pasni dah buleh kawen dah….







Putri NurQistina Binti Hafizalazmie

salam,

sekarang aku dah bergelar bapa/ayah/papa/daddy dan senagkatan dengan nya.betapa gembiranya hati aku bila sekarang nie dah ada anak yang sangat comel (bagi aku dan famly aku la.)huhuhuhu…aku namakan anak aku Putri Nurqistina yang bermaksud cahaya keadilan aku sangat gembira dengan kehadiran dia, dia sangat menceriakan kehidupan aku dan isteriku. Diharapkan kami akan kekal bahagia dan gembira setiap hari. Thanks to God coz give us a happiness….Alhamdulillah……


Outdoor Session Nazim & Ayu

Majlis Perkahwinan Khairil & Liyana

salam everyone……skang nie aku nak kene rajin mengupdate page aku…..huhuhu….minggu lepas aku telah ke ijok kuala selangor untuk task kahwin seterusnya…..hehehehe……pengantin boleh dikatakan sangat sempoi…..keluarga pun tak banyak masalah….memang best….next week kat rumah lelaki ┬ápulak….ini antara gambar yang telah tertangkap oleh lensa aku…huhuhu

Majlis Perkahwinan
Khairil & Liyana
2 & 9 Ogos 2009
Ijok & Batang Berjuntai

1 (Medium)DSC_1668 (Medium)DSC_1786 (Medium)

DSC_2054 (Medium)

Majlis Perkahwinan Faizal & Hasfa

salam….

wedding ni kira dah lama gak la…huuu aku nak kene mintak maaf kat pengantin sebab lambat upload…hehehehhe, faizal & hasfa, pernikahan berlangsung di rumah hasfa di sungai buluh. ramai gak la sahabat2 yang hadir di majlis berkenaan. ni antara gambar mereka….enjoi & kepada pengantin selamat pengantin baru….

DSC_0160 (Medium)DSC_0585 (Medium)DSC_0669 (Medium)DSC_0874 (Medium)

Majlis Perkahwinan
Faizal & Hasfa
4&5 Julai 2009
Sungai Buluh & Kajang

Majlis Perkahwinan Hazwan & Najwaa

Salam semua,

dah lama sangat aku tak update gambar kahwin. so kali nie aku nak luangkan sedikit masa update gambar kahwin, sudi-sudikan melihat dan mengkritik serta memberi sedikit tunjuk ajar kalau ada yang tak kene pada pandangan mata korang.

aku nak ucapkan selamat pengantin baru buat pasangan hazwan & najwaa yang telah selamat disandingkan. terima kasih kat korang kerana pilih kalerpensel photography untuk merakamkan kenangan manis korang di hari persandingan. niway, ni antara gambar yang sempat aku upload sekarang.

DSC_1459 (Medium)DSC_1569 (Medium)DSC_1574 (Medium)DSC_1599 (Medium)

Majlis Perkahwinan
Hazwan & Najwaa
26 Julai 2009 (Ahad)
Dewan Melati,
Kompleks Perbadanan Putrajaya