TENGAH REHAT

onlyme-small1sekarang nie aku tengah berehat.so banyak mende yang aku tak dapat nak updet….aku pun dah jarang sangat keluar bersama rakan2 seperjuangan…sekadar keluar shoot wedding jer …aku bukan taknak join, tapi keadaan aku yang terpaksa….hehehehe, jangan marah k…berehat untuk sementara jer….pas aku selesaikan segala hal berkaitan, insyaALLAH hidup aku akan kembali normal….hahahhaha…..sekarang nie masa untuk aku berehat sementara waktu.korang pun akan rehat jugak nanti….

Advertisements