iR xperiment

_DSC5723 (Medium)

_DSC5686 (Medium)

salam everyone,…kali nie aku nak post gambar yang aku pernah amik menggunakan camera ir. actualy, aku menggunakan camera mr undermysin.dia dah convert D70 dia ke ir version.memula memang payah aku nak gune…sebab tak tau & tak biasa. tapi sekarang Alhamdulillah aku dah mula mempelajari beberapa teknik dan cara nya.tu pun setelah diajar oleh mr. undermysin, mr. wawan & mr. muham yang juga masing2 baru dan sedang mengkaji lagi. aku sangat berterima kasih kepada kengkawan yang sudi mengajar aku mengenai teknik2 baru dalam fotografi.thanks to all my friend.kat sini aku letakkan beberapa keping gambar yang aku ambik.

_DSC5750 (Medium)

Advertisements

sahabat

ni salah seorang daripada sahabat aku dalam dunia photografi. adalah aku beruntung kerana mempunyai sahabat seperti dia..ramai lagi sahabat/ kawan/teman dalam diri&hidup aku.ni gambar dia masa wedding kat umah pengantin di jenjarom baru-baru ni.thanks sebab jadi sahabat aku muham….

niway, nak kenal dengan dia, masuk la blog dia http://www.azwinomar.com

DSC_8028 (Medium)