Majlis Perkahwinan Faizal & Hasfa

salam….

wedding ni kira dah lama gak la…huuu aku nak kene mintak maaf kat pengantin sebab lambat upload…hehehehhe, faizal & hasfa, pernikahan berlangsung di rumah hasfa di sungai buluh. ramai gak la sahabat2 yang hadir di majlis berkenaan. ni antara gambar mereka….enjoi & kepada pengantin selamat pengantin baru….

DSC_0160 (Medium)DSC_0585 (Medium)DSC_0669 (Medium)DSC_0874 (Medium)

Majlis Perkahwinan
Faizal & Hasfa
4&5 Julai 2009
Sungai Buluh & Kajang

Majlis Perkahwinan Hazwan & Najwaa

Salam semua,

dah lama sangat aku tak update gambar kahwin. so kali nie aku nak luangkan sedikit masa update gambar kahwin, sudi-sudikan melihat dan mengkritik serta memberi sedikit tunjuk ajar kalau ada yang tak kene pada pandangan mata korang.

aku nak ucapkan selamat pengantin baru buat pasangan hazwan & najwaa yang telah selamat disandingkan. terima kasih kat korang kerana pilih kalerpensel photography untuk merakamkan kenangan manis korang di hari persandingan. niway, ni antara gambar yang sempat aku upload sekarang.

DSC_1459 (Medium)DSC_1569 (Medium)DSC_1574 (Medium)DSC_1599 (Medium)

Majlis Perkahwinan
Hazwan & Najwaa
26 Julai 2009 (Ahad)
Dewan Melati,
Kompleks Perbadanan Putrajaya

teruja…..

pagi semalam aku dikejutkan dengan satu berita yang mengembirakan aku…..malam sebelum tu aku ada la beli pregnancy test….so sesuatu yang mengembirakan aku bila pagi semalam wife kejutkan aku bila dicuba dan keputusannya positif….

aku amik keputusan untuk gi ke klinik. bila kat klinik, doktor lak gi wat urine test ……aku buat bodo jer lagi…..pas tu keputusan keluar, doktor panggil aku ngan wife aku…..masuk jer dalam bilik doktor tu…..dia terus salam aku dan ucap tahniah sebab aku bakal menjadi bapak suatu hari nanti…..huhuhuhu…aku rasa dunia aku yang punyer….hehehe…..nasib baik doktor kata takyah pantang aper2 lagi….hehehehe…tapi bulan sembilan nanti aku kene bawak wife aku gi buat kad merah ┬áplak…aku pun taktau amende nyer lagi…..

DSC_1018 (Medium)