Putri NurQistina Binti Hafizalazmie

salam,

sekarang aku dah bergelar bapa/ayah/papa/daddy dan senagkatan dengan nya.betapa gembiranya hati aku bila sekarang nie dah ada anak yang sangat comel (bagi aku dan famly aku la.)huhuhuhu…aku namakan anak aku Putri Nurqistina yang bermaksud cahaya keadilan aku sangat gembira dengan kehadiran dia, dia sangat menceriakan kehidupan aku dan isteriku. Diharapkan kami akan kekal bahagia dan gembira setiap hari. Thanks to God coz give us a happiness….Alhamdulillah……


Advertisements

teruja…..

pagi semalam aku dikejutkan dengan satu berita yang mengembirakan aku…..malam sebelum tu aku ada la beli pregnancy test….so sesuatu yang mengembirakan aku bila pagi semalam wife kejutkan aku bila dicuba dan keputusannya positif….

aku amik keputusan untuk gi ke klinik. bila kat klinik, doktor lak gi wat urine test ……aku buat bodo jer lagi…..pas tu keputusan keluar, doktor panggil aku ngan wife aku…..masuk jer dalam bilik doktor tu…..dia terus salam aku dan ucap tahniah sebab aku bakal menjadi bapak suatu hari nanti…..huhuhuhu…aku rasa dunia aku yang punyer….hehehe…..nasib baik doktor kata takyah pantang aper2 lagi….hehehehe…tapi bulan sembilan nanti aku kene bawak wife aku gi buat kad merah ┬áplak…aku pun taktau amende nyer lagi…..

DSC_1018 (Medium)