Majlis Pertunangan wawan & nadia

ahad lepas sempat jugak aku mengfreekan diri ini untuk hadir ke majlis pertunangan wawan & nadia. majlis berjalan lancar dan ringkas. tapi terkejut jugak aku sebab rombongan sebelah wawan tersangat ramai….sampai 20 buah kereta….huhuhuhuhu…..tapi majlis tetap jugak meriah dan tahniah kepada wawan dan nadia sebab dah mengikat tali pertunangan…pasni dah buleh kawen dah….







cyber fusion 2009

130309cyberfusionaku rasa ni memang kali pertama sebagai Official Photographer untuk event yang gempak bagi aku. kiranya kat MMU Cyberjaya nie memang aku dapat pengalaman yang bermakna la…walaupun aku tak shoot kerseluruhan majlis yang berlangsung…tapi memang sesuatu yang mencabar pada aku…

sebab aku kene datang malam start jam 9.00 malam sampai jam 1.00pagi…pastu datang balik jam 6.00pagi sampai jam 12.00tghari…memang penat. logo

jugra

hari baru masuk wordpress…..tatau apa nak tulis….tapi aku tulis jer la…..masa ke jugra….tempat yang dah lama aku tak jejak lepas aku praktikal kat banting dulu…..tempat yang bersejarah…dulu aku datang tempat tu ok lagi….skang nie dah macam kurang terurus plak…..nasib baik masa datang tu ada pakcik2 yang bermain ngan payung terjun…`paragliding’enjoi gak la tgk derang main natang tu….siap terbang2 lagi….rasa cam nak ikut jer derang terbang skali…..hehehhehe…..bukit jugra enjoi la ngan gambar yang tak seberapa nie…..